Een bedrijf kopen of verkopen? Dan komt er veel op je af. Ook op juridisch gebied. Verplichtingen en aansprakelijkheden zijn bijvoorbeeld niet altijd even duidelijk. Als ervaren juridisch expert op het gebied van ondernemings- en bedrijfsrecht adviseer ik gedurende deze complexe trajecten. Ook bij geschillen over bijvoorbeeld uitbetaling van een koopsom, over een earn-out of bij een dispuut over een contract, verleen ik gedegen juridisch advies.

Daarnaast roepen nieuwe digitale technologieën nieuwe vragen op. Hoe zit het bijvoorbeeld met de rechten op een resultaat van toepassing van AI? Mag je zomaar foto’s van internet gebruiken? Hoe raak je de greep op je know-how niet kwijt in een samenwerking? En wat als je net een bedrijfsnaam hebt gekozen die lijkt op de naam of het merk van een ander, of een concurrent je inschrijving op een aanbesteding dwars zit? Op al die gebieden sta ik eveneens klaar met professioneel advies.

Ik ben een zeer ervaren en met ondernemers-ogen kijkende adviseur. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek om je juridische vragen en behoeften te bespreken.

Mr. Peter Snoeker